Eladó lakás Velence, 69.870.000 Ft, 80 négyzetméter
69,87 mFt
Velence,
eladó lakás
Méret:
80 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Velence
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
69.870.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9643297
Emelet:
alagsor
Szobák száma:
4
Ingatlan leírás
Velence, Korzótól 5 perc távolságra eladó ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasház, 80 nm-es, 3 szoba+nappali elrendezésű, 2 fürdőszobás, hatalmas 87 nm-es terasszal és saját lakáshoz tartozó parkolóval rendelkező luxus PENTHOUSE lakása, kilátással a Velencei tóra.
Ár: 69,87 M Ft.                                                 Tel.: 06 (20) 252 0622
EBBEN AZ ÚJONNAN ÉPÜLŐ MODERN TÁRSASHÁZBAN AZ 1 SZOBA+NAPPALI ELRENDEZÉSŰ LAKÁSOKTÓL A KERTKAPCSOLATOS VARIÁCIÓN ÁT A PENTHOUSE-IG MINDENT MEGTALÁL!
ÖNNEK MELYIK LENNE AZ ÁLOMOTTHON VAGY ÉPPEN AZ ÁLOMNYARALÓ?
BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT HÍVJA A 06 20 252 0622 TELEFONSZÁMOT!
ELHELYEZKEDÉS:
Velence központi részén helyezkedik el ez az újonnan prémium minőségben épülő társasház. Kivitelező kifejezetten olyan helyen szerette volna megvalósítani terveit ami Velence keresett és közkedvelt részének számít, ez sikerült is!
Fontos szempont volt a tó közelsége – 5 perc séta a Korzó – valamint a vasútállomás gyalogosan való megközelíthetősége mely szintén 5 perc távolságban található. De közelben megtalálható orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, sport szerelmeseinek kerékpárút és konditerem is.
MŰSZAKI INFORMÁCIÓK:
A társasház a mai kor elvárásainak megfelelő műszaki és esztétikai megoldásokkal épül, néhány ízelítő ebből:

Ytong fő és válaszfalak, lakások között hanggátló falazóelemek
központi hőszivattyús fűtési rendszer mely a melegvizet és a fűtést biztosítja
3 rétegű üvegezés a homlokzati nyílászárókban, kívül antracit belül fehér színben
beépített, vakolt redőnytokok redőnyelőkészítéssel
dekorfóliás beltéri ajtók
teraszon minőségi üvegkorlát
Geberit falba épített WC tartály
fürdőkád és épített zuhanyzó
kábeltévé és internet falon belüli vezetékelése
riasztórendszer csövezése
"Okos otthon" vezérlés
Legrand dugalj és kapcsoló a teraszt is beleértve
klíma előkészítés
20 nm exkluzív holland műpázsit a lakáshoz tartozó teraszra
stb.

LAKÁS ELRENDEZÉSE
Ez az ingatlan maximálisan hozza a „penthouse életérzést” ahol a külső és belső élettér a nagyméretű tolóajtóknak köszönhetően szinte összeolvad, az üvegkorlátok pedig végképp azt az érzést adják, hogy a lakás amiben élünk az „határtalan”.
A lakást szinte körül öleli a hatalmas terasz, mely a lakás méreténél 7! nm-el nagyobb – 87 nm!
Elrendezése maximálisan hozza a vevők igényeit és elvárásait!
Összesen 3 db hálószoba található a lakásban. A lakás bal oldalában helyezkedik el két szoba melyhez tartozik egy zuhanyzó a lakás másik oldalában pedig a harmadik háló melyhez külön kádas fürdőszoba tartozik. Nappali konyha étkező egy légtérben található a hatalmas – 3,6 m széles – tolóajtóknak köszönhetően rendkívül világos és szinte egybeolvad a külső térrel. Azt hiszem ezt nevezik „penthouse életérzésnek”
Mindez számokban:

szoba 1: 12,23 nm
szoba 2: 12,26 nm
szoba 3: 10,2 nm
konyha/étkező/nappali: 31,76 nm
fürdő 1: 4,23 nm
fürdő 2: 6,75 nm
közlekedő: 1,8 nm
kamra: 1,37 nm
terasz: 87,12 nm

KIKNEK AJÁNLOM:
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom akik nem érik be akármivel és nem utolsó sorban akárhol. Ez egy igazi luxusingatlan egy modern társasház legtetején, kilátással a Velencei tóra. Ideális választás lehet nagyobb családoknak állandó lakhatásra, de akár családi nyaralónak is remek választás, több család összefogásával váltott használatban is akár.
Befektetési oldalról nézve sem rossz választás…sőt! Elvétve akad a Velencei tó partján ilyen színvonalú ingatlan – bár nagyon keresett - ráadásul a Velence Korzó 5 perc távolságra van, ami a nyaralók többségének a fő keresési feltétel!
Gyors és sűrű vasútjáratoknak valamint az M7-es autópálya közelségének köszönhetően budapesti illetőségű érdeklődők is előszeretettel választják Velencét és helyezik át lakhatásukat a tó partjára a munkahely megváltoztatása nélkül. És ez nem véletlen!
Ár: 69,87 M Ft.
Tel.: 06 (20) 252 0622
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos
GONDOLTA VOLNA?

a Velencei tó partján lévő ingatlanok árai az utóbbi 4 évben megduplázódtak, sőt bizonyos területeken még ettől is nagyobb volt a növekedés?
az ország többi pontján jelenleg érzékelhető ár stagnálásnak a Velencei tó partján nyoma sincs, ami azt jelenti, hogy a tóparton vásárolt ingatlanok értékállóssága, sőt értéknövekedése garantálható?
Velence elhelyezkedése a közlekedés szempontjából is kiváló! Vonattal 40 perc alatt elérhető Budapest gyakori járatokkal. M7-es autópálya olyannyira összeköti a fővárossal, hogy Velencét  Budapest vonzáskörzetének tekintik?
nagyon sok Budapesti illetőségű érdeklődő áthelyezi lakhatását  - munkahelye változtatása nélkül – a Velencei tó partjára a kiváló közlekedéssel és a budapesti áraktól még mindig sokkal alacsonyabb ingatlanárakkal magyarázva döntésüket?
80%-al növekedett a befektetési szándékkal vásárlók száma a tóparton, a környék télen-nyáron sűrűn látogatott, ingatlanok apartmanként folyamatosan kiadhatóak?
Velencén található az ország egyik legjobb kéttannyelvű általános iskolája?
Velencei tó környéke a Balatonnal ellentétben télen és az átmeneti időszakban is élettel teli, rengeteg állandó lakossal?
a tóparton élők többsége úgy véli, hogy itt élni egyenlő az állandó nyaralással? ;-)

 
 
Érdeklődés
Simon-Básti Mária
Az értékesítő:
Simon-Básti Mária
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36202520622
 
 
 
 
 
 
Küldés