Eladó lakás Székesfehérvár, 69.900.000 Ft, 98 négyzetméter
69,9 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
98 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
98 négyzetméter
Ár:
69.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9746923
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
egyéb
Ingatlan leírás
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Belváros közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasházban eladó egy exkluzív 98 m2-es első emeleti lakás 18 m2-es terasszal.
Ára: 69,9 M Ft   Tel.: 06(20)3370424
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Belváros szomszédságában, új építésű társasházban található az eladó napfényes 98 m2-es lakás 18 m2-es nagy erkéllyel. Alaposan átgondolt, letisztult tervezés, kiváló elrendezés, tágas terek jellemzik a ház lakásait. A házat tervező és kivitelező cég az építés folyamán rendkívül igényesen választotta meg a felhasznált (prémium kategóriájú) anyagokat, folyamatosan ügyelt a pontos, igényes munkavégzésre. A lakás kivitelezésében az utolsó simítások zajlanak jelenleg, ahogy a fotókon is látszik.
ELRENDEZÉSE: tágas amerikai konyhás nappali étkezővel, mely hatalmas ablakokkal kapcsolódik a teraszhoz, 3 hálószoba, melyek a közlekedőről nyílnak, fürdőszoba káddal, épített zuhanyzóval, és wc-vel, külön wc kézmosóval, előtér.
Lakás részeként az ár tartalmazza a méretre készült, gépesített, prémium kategóriájú konyhabútort, mely rendkívül tetszetős, és praktikus. (Elektrolux sütő és főzőlap, mikró, szagelszívó, mosogatógép.)
A lakásba lépve jobbról az előszobai beépített gardrób található, mely nagy tereivel rengeteg rakodóhelyet kínál. Két hálószoba szintén rendelkezik méretre készült, mennyezetig érő gardróbszekrénnyel. A lakás összes beépített bútorának színvilága harmonizál a burkolatok színeivel.
Az ingatlan modern, mennyezeti hűtés-fűtéssel, illetve hő visszanyerő szellőző berendezéssel rendelkezik. Az okos (smart) rendszer interneten keresztül is vezérelhető. Ez a rendszer a legmagasabb igényeket is kielégíti, a ma elérhető legfejlettebb műszaki tartalommal bír.
A beruházó főbb szempontjai:

a 21. század elvárásainak megfelelő alaprajzú, a legideálisabban tájolt, minél több természetes megvilágítással rendelkező otthonok kialakítása
 fokozott földrengésállóság, extra hangszigetelés
 hosszú évtizedekig tartós, jó minőségű építőanyagok használata
 közös kertrész kialakítása az épület folytatásában,
 a kert zavartalanságát, harmóniáját a gépkocsik semmilyen tekintetben ne zavarják, így a parkolók a ház alatti mélygarázsba kerültek,
A ház lakásai egyedülállóan magas minőséget képviselnek a városban!!   

Egyéb extrák:

 1 lakásra 2db mélygarázsban található temperált gépkocsi beálló jut
 lehetőség az átlagosnál akár jóval nagyobb méretű tárolók megvételére
 pinceszinten különterem rendezvények lebonyolítására,
 12 kerékpár befogadására alkalmas kerékpártároló,

Ha Ön hosszútávra tervez, és olyan otthont keres, amelynek kialakításánál tudatosan figyeltek a kiváló minőségre, a biztonságra, és időtálló anyagok használatára, és prémium kategóriában vásárolna, akkor hívjon!
Ha Ön nem 30-40 vagy éppen 190 szomszédot képzel el leendő új otthonában, akkor szintén hívjon!
Ár: 69,9 M Ft
Opcionálisan vásárolható teremgarázs hely ára: 3.500.000.-Ft /db, 
Épület alatt vásárolható tároló: 220.000.-Ft / m2.
Tel.: 06(20)3370424
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes.
 
Érdeklődés
Horváth Erika
Az értékesítő:
Horváth Erika
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36203370424
 
 
 
 
 
 
Küldés