Eladó lakás Székesfehérvár, 49.900.000 Ft, 80 négyzetméter
49,9 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
80 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
49.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9764394
Emelet:
alagsor
Szobák száma:
3
Ingatlan leírás
SZÉKESFEHÉRVÁR, Bregyó városrészben eladó egy a Csónakázó tóra örökpanorámás br. 105 nm-es ( nettó 80 nm), 3 szoba + nappali elrendezésű, klimatizált, 2 szintes, 3 db erkéllyel rendelkező, gáz-cirkó fűtéses, kifogástalan állapotban lévő 2005-ben épült tégla lakás zárt autóbeállóval.
I.á.: 49,9M Ft.                                   Tel.: 06 (20) 252 0622
Elhelyezkedés
Társasház a Bregyó városrészben található, közel a belvároshoz, örökpanorámával a Csónakázó tóra, rengeteg szabadidős és sportolási lehetőséggel a környéken.
6 lakásos társasház 2005-ben épült, melyhez tartozik egy saját, közös körbekerített - ~150 nm-es – udvar, kerti kiülővel, főzési/grillezési lehetőséggel. Lakáshoz tartozik még egy zárt, elektromos kapun keresztül megközelíthető autóbeálló is.
Elrendezés
Társasház második emeletén helyezkedik el ez az egyedi hangulatú és tervezésű fiatalos lakás. Ajtón belépve már érzékeljük, hogy ez a lakás nem egy tucatdarab, tágas tereivel, világos színeivel és aprólékosan megtervezett dizájnjával szinte hívogatja az embert. Közlekedő folyosóról néhány lépés után a nappaliba érkezünk - mely egy légtérben van a konyhával és étkezővel – itt már kétségtelenül érezzük a közel 45 nm-es egybefüggő tér tágasságát.
Konyhában is a fehér szín dominál, konyhabútor teljesen gépesített – beépített sütő és főzőlap, szagelszívó, beépített mosogatógép, hűtő és mosógép – és praktikusan osztott, minden a szorgos háziasszony kényelmét szolgálja.
A konyha és étkező közötti teret egy reggelizőpultként is használható mobil konyhasziget töri meg.
A bejárattól balra találjuk az egyik hálószobát, folyosón tovább haladva az ablakos modern fürdőszobát nagy méretű káddal és zuhannyal felszerelve. Fürdő mellett közvetlenül külön helyiségben a kézmosóval ellátott WC kapott helyet.
Még mielőtt felsétálnánk az emeltre érdemes kicsit elidőzni az erkélyen, ez egy igazán kucorgós , hangulatos, borozós, reggeli kávézós hely ami végképp megadja a lakás hangulatát, nincsen olyan évszak vagy napszak amikor ne tudnánk valami gyönyörűt felfedezni az Csónakázó tó örökpanorámája adta látványba.
Az emeleti részbe egy egyedi csigalépcsőn jutunk ahol 2 db hálószoba található, mindkét szobához tartozik egy 2 m széles francia erkély szintén örökpanorámával a Csónakázó tóra.
Kiknek ajánlom
Ezt a lakást azoknak az érdeklődőknek ajánlom akik nem érik be a sablonnal és valami egyedit valami mást keresnek az időnként egyhangú lakáspiacon. Akiknek fontos a minőség és az hogy egy tágas modern ingatlant vásároljanak, kifogástalan helyszínen és valóban séta távolságra a belvárostól. Ideális lehet családoknak, de akár vagány fiatal vagy fiatalos pároknak is.
A lakásban lévő beépített bútorok a teljesen gépesített konyha mind-mind a vételár részét képezik, az ingatlan tehermentes és üres, gyakorlatilag azonnal költözhető!
I.á.: 49,9 M Ft.
Tel.: 06 (20) 252 0622
További fotókért kattintson a Lakáskulcs Ingatlan weboldalára, kód: 165190
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos
Érdeklődés
Simon-Básti Mária
Az értékesítő:
Simon-Básti Mária
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36202520622
 
 
 
 
 
 
Küldés