Eladó lakás Székesfehérvár, 35.000.000 Ft, 59 négyzetméter
35 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
59 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
59 négyzetméter
Ár:
35.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9741683
Szobák száma:
3
Ingatlan leírás
SZÉKESFEHÉRVÁR, Pozsonyi utcában eladó egy 2004-ben épült társasház 3 szobás, 59 nm-es, erélyes, klimatizált, amerikai konyhás, gáz-cirkó fűtéses, magasföldszinti társasházi tégla lakás.
I.á.: 35 M Ft.                                      Tel.: 06 (20) 252 0622
ELHELYEZKEDÉS
A 2004-ben épült társasház az Öreghegy lábánál helyezkedik el, mélygarázzsal és lifttel is rendelkezik. Belváros 5 perc alatt kényelmesen elérhető autóval, de a buszközlekedés is kiváló. Közelben óvoda, iskola, bevásárlási és sportolási lehetőség, uszoda, pékség.
Lakást a ház magasföldszintjén találjuk, néhány lépcsőn felsétálva már a bejáratnál is találjuk magunkat, nagy előnye, hogy ugyan földszinti, de az erkély és az ablakok kellő magasságban helyezkednek el ahhoz, hogy védve legyen a kíváncsi tekintetek elől.
LAKÁSRÓL
Elrendezése: előtér, WC, 2 db szoba, nagy nappali konyhával és étkezővel egy légtérben, zuhanyzós fürdőszoba, erkély
Műanyag nyílászárók, mindegyik ablakon redőny és rovarháló
Lakásba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, innen nyílik balra a WC, jobbra pedig a nagyobbik szoba.
Az ajtón belépve azonnal szembetűnik a nagy méretű egybefüggő tér, ami praktikusan helyet ad a gépesített egyedi konyhának, vele szemben az étkezőnek a helyiség végében pedig a nappali résznek.
Konyha a beltéri ajtók színével harmonizál, kifejezetten ide készült rengeteg tárolóhellyel beépített gáztűzhely és villanysütővel, gránit mosogató tárcával felszerelve.
Nappali rész mérete éppen ideális egy közös családi filmnézésre vagy egy baráti beszélgetésre. Elrendezés hatalmas előnye, hogy a konyha/étkező/nappali egy légtérben van, így a konyhában szorgoskodó háziasszonynak sem kell kimaradnia a nappali társaságából.
Konyha szellőzőablaka a világítóudvarra néz – ahová a fürdőé is – így könnyedén átmozgatható a helyiség levegője.
Nappaliból nyílik a kisebbik szoba - ablakkal az erkélyre – valamint a hidromasszázs zuhanykabinnal felszerelt ablakos fürdőszoba.
Nappali sarkából nyílik az erkély, mely akár egy esti borozgatásra, vagy a reggeli kávé elkortyolására kitűnő terep.
Lakásnak nagyon nagy előnye az elrendezése, teljesen megfelel a mai vásárlói igényeknek – nagy közösségi tér, 2 különnyíló szoba, erkély, gázfűtés, igényes gépesített konyha stb. – minden tekintetben.
KIKNEK AJÁNLOM
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akik egy igazán minőségi, azonnal költözhető fiatal és fiatalos lakást keresnek a belváros közvetlen közelében, kiváló infrastruktúrával és barátságos lakóközösséggel.
I.á.: 35 M Ft.
Tel.: 06 (20) 252 0622
További fotókért kattintson a Lakáskulcs Ingatlan weboldalára, kód: 165070
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos
Érdeklődés
Simon-Básti Mária
Az értékesítő:
Simon-Básti Mária
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36202520622
 
 
 
 
 
 
Küldés