Eladó lakás Mór, 25.900.000 Ft, 60 négyzetméter
25,9 mFt
Mór,
eladó lakás
Méret:
60 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Mór
Alapterület:
60 négyzetméter
Ár:
25.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9700195
Szobák száma:
3
Ingatlan leírás
Móron, 60 m2-es, nappali + 2 szobás, fiatalos, felújított tégla lakás saját kertrésszel eladó.
I.á.: 25,9 M Ft  Tel.: 06(20)3370424
A LAKÁSRÓL:
Négy lakásos társasház első emeletén található a 60 m2-es felújitott lakás. Elrendezése: nappali- konyha-étkező egy légtérben, 2 szoba, spájz, egy fürdőszoba sarokkáddal, WC kézmosóval, közlekedő, lépcsőház. A belső terek tágasak, a kedvező fekvésnek köszönhetően világosak. A lakásban néhány éve egy nagyobb műszaki felújítás történt:

új műanyag, ablakok kerültek beépítésre redőnnyel, szúnyoghálóval,
a teljes villanyvezeték hálózatot kicserélték, (32A, éjszakai áram, érintésvédelemi relé),
víz- és fűtésvezetékeket cserélték réz vezetékekre,
Junkers gáz-cirkó kazánt építettek be.

Az elmúlt hónapban megtörtént a lakás teljes festése, előszoba, spájz és nappali burkolatának cseréje új minőségi laminált parkettára, IKEA alap konyhabútor beépítése, radiátorok, csaptelepek cseréje. A felújítás óta a lakásban még nem lakott senki. Az ingatlan üres, tehermentes, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.
A HÁZRÓL:
Mór Bányásztelepen az Iskola utca és Május 1. utca sarkán álló téglaépületben található az eladó lakás.
Az épület a 60-as években épült B30-as téglából, a felújítás során pedig +10 cm vastag külső hőszigetelés került rá. A tető bitumenes külső szigetelést kapott, illetve a padlástérben 10 cm vastag üveggyapotot terítettek le.
Az udvaron ásott kút található, mely a kert öntözését teszi lehetővé. A lakáshoz egy kb. 200 m2-es saját kertrész tartozik. A kert rendezett: füvesített, fákkal, bokrokkal beültetett. Parkolni zárt udvarban, az épület melletti részen lehet. Lakáshoz tartozik egy kisebb és egy nagyobb tároló az udvarban, szerszámok, sporteszközök, kerti bútor tárolására elegendő helyet adva.
KIKNEK AJÁNLOM?
Csendes, nyugodt lakhelyet kereső, a Vértes panorámáját kedvelő érdeklődőknek jó szívvel ajánlom ezt az ingatlant. Fiatal gyermekes párnak nem csak a praktikus belső elrendezés és a kertkapcsolat miatt ideális választás, hanem a szomszédos játszótér és a közeli Vértes adta kirándulási lehetőség miatt is. Aki nem akar hónapokig a felújítással időzni és gyorsan költözne, annak nagyon jó választás. A rezsi a szigetelésnek és az egyedi gázfűtésnek köszönhetően nagyon alacsony, közös költség nincsen.
I.á.: 25,9 M Ft  
Tel.: 06(20)3370424
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.
 
 
                 
Érdeklődés
Horváth Erika
Az értékesítő:
Horváth Erika
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36203370424
 
 
 
 
 
 
Küldés