Eladó ház Velence, 74.500.000 Ft, 110 négyzetméter
74,5 mFt
Velence,
eladó ház
Méret:
110 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Velence
Alapterület:
110 négyzetméter
Ár:
74.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9727473
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
3
Telekterület:
569
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
VELENCE, eladó egy 110 nm-es, 2015-ben teljeskörűen felújított, téglaépítésű, 3 szobás + amerikai konyha étkező nappalis, két szintes, nagy teraszos, medencés, klimatizált, padlófűtéses, dupla garázzsal rendelkező, modern stílusú családi ház 569 nm-es telken.
I.á.: 74,5 M Ft.                                                  Tel.: 06 (20) 252 0622
Elhelyezkedés
Velence csendes, de mégis központi részén helyezkedik el ez a gyönyörű családi otthon. Utcában rendezett, takaros házakkal és állandó lakosokkal.  Sétatávolságon belül megtalálható a vasútállomás, kerékpárút, iskola, óvoda, rendelőintézet stb.
Kapun belépve
A ház stílusával harmonizáló egyedi kerítés öleli körbe a házat, elektromos kapuval. A kapun belépve egy szépen tagolt gyönyörűen parkosított udvarra érkezünk hatalmas előkerttel, szőnyegszerű zöld fűvel, örökzöldekkel, cserjékkel, virágokkal. Ház mögötti részen található a 35 nm-es fedett terasz az udvar végében pedig egy kerti kiülő a hozzá kapcsolód 3 m x 4 m medencével. Az udvar másik sarkában egy kisebb „játszótér” található csúszdával, hintával, trambulinnal a gyerekek nagy örömére.
A gyönyörű fűszőnyeget – a gondos háziakon kívül – az automata locsolórendszer ápolja, mely ellátja az egész udvart és a kertben lévő fúrtkútról működtethető.
Ház mögött található még egy 20 nm-es melléképület – WC-vel – melynek az egyik része jelenleg berendezett és irodaként funkcionál másik része pedig fészer.
Házról bővebben
A ház 1960-as években épült a tetőtér 2008-ban került ráépítésre. A ház összesen 110 nm-es (alsó szint 55 nm tetőtér 55 nm) 2015-ben azonban teljes felújításon, szinte újjáépítésen esett át a ház, néhány az elvégzett munkákból:

tetőcsere (betonzsindely tető)
víz, villany vezetékek cseréje
új fűtési rendszer kiépítése (padlófűtés + biokandalló)
alsó szint nyílászáró csere
hideg és meleg burkolatok cseréje
fürdőszoba felújítása
modern, gépesített konyha beépítése
új kerítés
új elektromos garázskapu
teljes terület rendezés és parkosítás
locsolórendszer kiépítése
stb.

Elrendezés
Alsó szint: előtér, nappali, étkező, konyha, gardrób helyiség, WC kézmosóval, lépcsőház
Tetőtér: 3 db különnyíló szoba, kádas fürdőszoba, háztartási helyiség
Alsó szint a hatalmas nappalinak és étkezőnek köszönhetően szellős és tágas. Tulajdonos jó ízlését dicséri a színválasztás, ahol a szürke és a fehér dominál, kiegészítve a mustár színnel.
A kőburkolattal kirakott étkező fala, benne az akváriummal igazán egyedi kiegészítője a helyiségnek, melyet a szemközti falon elhelyezett biokandalló látványa még inkább fokoz, mely a hangulatán kívül kellemes meleget is ad.  
Konyha pont az ideális mértékben szeparált és egyáltalán nem lóg ki a ház hangulatóból, sőt szerves részét képezi. Minden berendezéssel felszerelt ami megkönnyíti a szorgos háziasszony konyhai munkáját. Beépített elektromos sütő és főzőlap, beépített mosogatógép, szagelszívó, mikrohullámúsütő és hűtőszekrény, a teljesen felszerelt konyha a vételár részét képezi!
Hangulatos lépcsőházból jutunk fel a tetőtérbe ahol egy közlekedő folyosóra érkezünk, praktikusan innen nyílik az emelet minden egyes helyisége. 3 db nagyjából megegyező méretű szoba, egy sarokkádas WC-vel ellátott gyönyörű fürdőszoba és a hajaztatási helyiség, itt kapott helyet a mosó és szárítógép, de gardrób funkciót is ellát.
A tetőtér klimatizált így a nyári melegben is kellemes hűvöset lehet itt is varázsolni, fűtő funkciójának köszönhetően az átmeneti időszakban sem kell dideregnünk.
A ház remek osztottságának köszönhetően maximálisan elszeparálódik a hálótér és a közösségi tér, mely egy nagyobb család esetén is igazán hasznos és élhető adottság.
Kiknek ajánlom
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akik egy szinte új családi otthont keresnek az Velencén.
Itt teljesen összeállt a kép – külsőleg és belsőleg egyaránt – itt már nem kell törődni a felújítással, nem kell a kivitelezőre várni amíg átadja a házat, nem kell keretet, medencét építeni…mivel a házban található bútorok túlnyomó többségét tartalmazza az ár ide CSAK be kell költözni!
Velence a Velencei tó legkeresettebb és legdinamikusabban fejlődő kisvárosa és ez nem véletlen! Lakjon Velencén és nyaraljon egész évben az otthonában!
I.á.: 74,5 M Ft.
Tel.: 06 (20) 252 0622
További fotókért kattintson a Lakáskulcs Ingatlan weboldalára, kód: 164840 
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos
Érdeklődés
Simon-Básti Mária
Az értékesítő:
Simon-Básti Mária
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36202520622
 
 
 
 
 
 
Küldés