Eladó ház Velence, 31.000.000 Ft, 114 négyzetméter
31 mFt
Velence,
eladó ház
Méret:
114 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Velence
Alapterület:
114 négyzetméter
Ár:
31.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9612395
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
konvektoros
Telekterület:
1202
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
VELENCE, Bencehegyen eladó egy 3 szintes, 114 nm-es, 3 szobás, 2 fürdőszobás, tégla építésű, cseréptetős családi ház 1202 nm-es telken, gyönyörű örök panorámával a Velencei tóra.
I.á.: 31 M Ft.                                      Tel.: 06 (20) 252 0622
Elhelyezkedése:
Velence Rózsadombjának tartott Bencehegyen található a ház, gyönyörű örök panorámával a Velencei tóra ami néhány perc alatt megközelíthető.
A házról:
A ház 1981-ben épült eredetileg nyaralóként funkcionált, a család minden évben itt töltötte a nyarat és élvezte a Velencei tó kínálta lehetőségeket.
Tégla építésű falakkal, fa nyílászárókkal valamint cseréptetővel készült a ház. Fűtést gázkonvektor biztosítja, de megtalálható a házban a kémény is így könnyedén kialakítható egy alternatív fűtés, kandalló kiépítése lehetséges. A ház szintjei egyenként kb. 38 nm, tehát a három szint összesen kb. 114 nm lakható teret biztosít. Ehhez kapcsolódik még egy 14 nm-es garázs is és egy tárolóhelyiség is.
Elrendezése:
Alsó szin: ez a szint a házból valamint az udvarra nyíló teraszról is megközelíthető, 4 helyiségből valamint egy teraszból áll. Itt is ugyanúgy megtalálhatóak a közművek, tehát némi átalakítással egy tejesen önálló lakrész/apartman is kialakítható.
Középső szint: ez a szint – valamint a tetőtér – gyakorlatilag a ház jelenlegi élettere, erre a szintre lépünk be a bejárati ajtón, melyet egy kis előterasz előz meg. Közlekedőfolyosóra érkezünk, innen nyílik jobbra a kádas és ablakos fürdőszoba WC-vel egy helyiségben. Balra található a dupla ablakkal rendelkező konyha. A folyosón tovább haladva érkezünk a ház nappalijába, mely igazán tágas és világos – 22 nm – ebből a helyiségből nyílik a beépített erkély, már innen is csodálatos kilátással a tóra és a ház mögött elterülő udvarra. Eredetileg ez az erkély nyitott volt, tehát könnyedén visszaalakítható.
Tetőtér: a nappali és a fürdőszoba között elhelyezkedő lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe. Itt 1 kisebb és egy másik nagyobb szoba található – osztható - , valamint a ház második fürdőszobája zuhanyzóval és WC-vel. A nagyobbik szobához egy erkély is kapcsolódik, innen már gyakorlatilag a tó túlsó felére is át lehet látni.
Kiknek ajánlom:
A ház remek adottságokkal rendelkezik, a környék gyönyörű, a telek tele van termő gyümölcsfákkal , minden zöldell… a kilátásról már nem is beszélve… viszont törődést igényel! Ezért azoknak a vásárlóknak ajánlom akik látják benne a fantáziát és a lehetőséget! Tény, hogy kell rá költeni, de ezt követően egy igazi Velencei tavi panorámás családi otthon boldog tulajdonosa lesz aki ezt megteszi!
Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá egy ajánlatot, biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni!
I.á.: 31 M Ft.
Tel.: 06 (20) 252 0622
További fotókért kattintson a Lakáskulcs Ingatlan weboldalára! 
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos
Érdeklődés
Simon-Básti Mária
Az értékesítő:
Simon-Básti Mária
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36202520622
 
 
 
 
 
 
Küldés