Eladó családi ház Székesfehérvár 84 900 000 Ft

Leírás

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Maroshegyen, bruttó 370 m2-es jó állapotú, 3 szintes 7 szobás családi ház, 1367 m2-es telken sürgősen eladó! I.á.: 84,9 M Ft, Tel.: 06(20) 3370 424
A HÁZ a 90-es években épült egy osztrák ház mintájára, annak tervei alapján. Szembeötlő, hogy mindhárom szintjén tágas, élhető terekkel találkozunk. Különlegessége, hogy minimális ráfordítással ez az épület könnyedén átalakítható úgy, hogy mindhárom szintjén egy külön lakás legyen, ami akár többgenerációs együttélés, akár befektetés / bérbeadás szempontjából vonzó. (3 rezsikvóta!!)
Az épület 3 szintjének elrendezése:1. SZUTERÉN szint: jelenleg itt egy nagyon tágas éléskamra, előtér, és 3 helyiség található, + itt van a kazánház is. Az egyik szobában konditermet alakítottak ki, a többi inkább tárolásra szolgál. Külön bejárat nyitásával egy 2 szoba-konyha-fürdőszobás lakássá alakítható.2. ALSÓ szint: nagyméretű hangulatos konyha étkező, 2 nagyméretű hálószoba, melyek a teraszra nyílnak, fürdőszoba, wc-kézmosó és egy tágas előszoba található ezen a szinten.3. FELSŐ szint: 3 külön nyíló óriási hálószoba, melyekből kettő erkélyes, egy hatalmas fürdő, külön wc-kézmosó és egy tágas előtér van ezen a szinten, ahonnan a szobák nyílnak.
MŰSZAKI szempontból az épület jó állapotú, a 3 éve történt felújítás során:- 10 cm-es külső szigetelést kapott az épület,- az eredeti faablakok 80%-át modern új műanyag redőnyös nyílászárókra cserélték, - villanyvezeték csere történt,- fűtéskorszerűsítés történt: Bosch gázkazánt szereltek be, kicserélték a fűtéscsöveket és a radiátorokat, a fűtés termosztátos radiátorokon keresztül történik. Ezen kívül egy vegyestüzelésű kazán is működik az épületben, ami szintén nem régi darab.- A tetőn lévő betoncserép alá 4 rétegben került kőzetgyapot szigetelés.- Új ereszcsatorna került a házra.
Az épület egy 1367 m2-es rendezett telken áll, zöld növényekkel körbeültetve, a locsolás fúrt kútról történik. Az épület mögött 2 autó részére szerelőaknás garázs található. 
KIKNEK AJÁNLOM? Ezt a házat első sorban sokgyermekes nagycsaládnak ajánlom, mert itt tényleg nagyon kényelmesen elfér a család minden tagja, a kert pedig a kikapcsolódáshoz illetve a gyerekek kinti időtöltéséhez ad szuper helyet.
Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. A vételárba nagyobb, jó elhelyezkedésű lakás beszámítása lehetséges.
I.á.: 84,9 M Ft
Tel.: 06(20) 3370 424
Vevőink és érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!
 

Családi ház részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 310 négyzetméter
Azonosító: 11362502
Telek: 1367 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Szintek száma: 3 szint
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz