Eladó ház Székesfehérvár, 58.900.000 Ft, 114 négyzetméter
58,9 mFt
Székesfehérvár,
eladó ház
Méret:
114 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
114 négyzetméter
Ár:
58.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9706669
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
3
Telekterület:
1050
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
SZÉKESFEHÉRVÁR, Maroshegyen eladó egy 115 nm-es, 3 szoba + nagy nappalis, teraszos, gyönyörű családi ház parkosított és térkövezett 1057 nm-es telken.
I.á.: 58,9 M Ft.                                  Tel.: 06 (20) 252 0622
ELHELYEZKEDÉS
Ez a gyönyörű családi ház Maroshegy - városhoz közel eső - kis utcájában helyezkedik el. Sétatávolságon belül buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási és szórakozási lehetőség.
A ház egy gyönyörűen parkosított, rendezett, részben térkövezett 1057 nm-es telken helyezkedik el. A terület kitűnően tagolt, udvar első részében – a ház mellett – térkövezett, itt kapott helyet a fedett terasz és dupla gépkocsi beálló is, majd továbbhaladva szépen füvesített udvarrész található, kis lekerített konyhakerttel. Itt kapott még helyet egy 20 nm-es melléképület is és a hozzá tartozó 20 nm-es előtetős teraszos rész is, mely jelenleg tárolóként funkcionál.
HÁZRÓL
A ház első fele – 33 nm – kő alapra épült vegyes vályog falazatú, a hozzá épített 82 nm rész pedig beton alapzatú és téglaépítésű.
A ház teljes felújítása és a hozzáépítés 10 éve történt meg, ekkor kapta meg a ház mostani formáját és minőségét.
Teljes felújításon esett át, az eredeti ház gyakorlatilag négy falra lett bontva, akár külsőleg akár belsőleg egy vadonatúj karakteres otthon érzetét kelti és ez így is van.
Minőségi alapanyagok kerültek beépítésre, ebből némi ízelítő:

tégla építés 10 cm szigeteléssel
Bramac beton tetőcserép
fa homlokzati és beltéri nyílászárók hőszigetelt üveggel
gyönyörű fa mintázatú járólap és fa padló
gáz cirkó fűtés, padló és radiátoros leadással
hűtő/fűtő klíma
riasztó
épített cserépkályha (sütő résszel)
minőségi szaniterek
egyedi konyha (mosogatógép, beépített sütő és indukciós főzőlap)
riasztórendszer
fúrt kút szivattyúval
stb.

Az ingatlan elrendezése több mint ideális, az ajtón belépve jobbra találjuk a nappali/étkezőt és a konyhát balra pedig a 3 db hálószobát és fürdőszobát/WC-t. A két részt egy közlekedő folyosó és egy ajtó is elválasztja, így szépen szeparálódik a közösségi tér és a hálótér.
Fürdőszoba is a ház hangulatával harmonizál, tágas és jól tagolt. A nyugodt reggeli készülődést a dupla mosdó és a 2 db WC támogatja :-)
Mindhárom hálószoba teljesen külön nyílik és egy kis közlekedő folyosóról közelíthetőek meg. Fontos szempont volt, hogy a hálószobák valóban elkülönülve legyenek, hogy a nappaliban még esetlegesen ébren lévők ne zavarják a pihenni vágyókat.
A nappali a ház éke és fénypontja, hatalmas ablakokkal és két valóban méretes tolóajtóval engedi be a fényt ami a fedett teraszra nyílik. Ez a helyiség valóban nem kicsi, több mint 40 nm és ezt még fokozza a fa gerendás mennyezet térérzete is.
Nem lehet szó nélkül elmenni a hatalmas épített cserépkályha mellett sem, ami varázslatos hangulatán kívül remekül fűt is, de a sütőterének köszönhetően még egy vekni kenyeret is elkészíthetünk benne.
A nappaliból nyílik a modern és minden kényelmi eszközzel felszerelt konyha és belőle a spájz ami elrejti nagyi lekvárját és befőttjét.
Oldalakat lehetne még írni a házról, de azt hiszen a képek önmagukért beszélnek.
Ez egy karakteres minőségi alapanyagok felhasználásával épült családi otthon ahol még a nyílászárók minősége is annyira szembeötlő, hogy a fa felülete szinte követeli, hogy megérintsük amikor elsétálunk mellette!
Szeretettel fogadjuk azon komoly vásárlási szándékkal rendelkező érdeklődőket, akik már a képek alapján is látják, hogy ez a ház egy gyönyörű azonnal költözhető stílusos családi otthon, ilyen ház nincsen még egy az utcában, de még a környéken sem!
I.á.: 58,9 M Ft.
Tel.: 06 (20) 252 0622
További fotókért kattintson a Lakáskulcs Ingatlan weboldalára, kód: 164520 
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Simon-Básti Mária - Tulajdonosbarát ingatlanos
Érdeklődés
Simon-Básti Mária
Az értékesítő:
Simon-Básti Mária
Lakáskulcs-direct Ingatlan- és Hiteliroda
+36202520622
 
 
 
 
 
 
Küldés